Hoeveel u moet verwachten u betaalt voor een goede waterflessen met logo

Nauwelijks gevectoriseerd logo? Nauwelijks nood, Maxilia regelt dit vanwege je! Het logo mag in ieder willekeurig bestandsformaat geraken aangeleverd. Onze ontwerpstudio tekent het vervolgens bekwaam over. En het kost niks! Mede de genoeg taken zal de leverdatum aangaande de bestelling een dag later bestaan.

Dankzij een glazen waterfles voorziet u dan ook de ontvangers van het zeer handige relatiegeschenk ook niet louter aangaande ons gezonde dorstlesser, maar vormt u, door de bedrukkingsmogelijkheden over de waterflesjesspecialist, de bedrijf tevens nog weleens duidelijk in dit straatbeeld.

Je hoeft nauwelijks rekening te behouden betreffende afloop in je ontwerp. Meest gestelde vragen aan Waterflesjes

Het uitkijken naar dit volmaakte relatiegeschenk of tot een bedrukt artikel wanneer promotiemiddel moet opwindend en gemakkelijk zijn. Voor ons wanneer specialist in witte verhalen is het zeker mogelijk. Jouw wilt zeker bestaan van de scherpste verkoopprijs, de oudste kwaliteit en snelle service.Je wilt niet plots
plotsklaps met allerlei bijkomende kosten te vervaardigen krijgen.

Via een minimale lijndikte aan te houden zijn de lijnen echt waarneembaar op het eindresultaat. Controleer jouw ontwerp op transparanties/overprint.

Weet jij dat een zomerpakket of zomergeschenk vanwege medewerkers ofwel relaties helemaal hip is? Ingeval blijk met waardering ons opwindende herinnering voor de zomer, wie verlangen is het meteen niet!

Heb jouw specifieke wensen of wil je gewoonweg behulpzame feiten? Neem vervolgens aanraking met ons op door te telefoneren tot 0318-743600. Komt het nu niet uit? Zet je vragen op een mail: gerard@maxilia.nl. Of laat je inspireren en belangstelling ons digitaal drukvoorbeeld aan. Kosteloos en geheel buiten verplichtingen.

Bij een orderbevestiging ontvangt u een aanleverspecificaties wegens het aanleveren over het logo. Dit logo dient u dan ook aan te afleveren als gevectoriseerd .

Dank je wel voor de correcte levering aangaande de doppers. Het logo en de namen bemerken er prima uit. Ze zijn dan ook met open armen ontvangen en eenieder is er content mee.

Precies als die tequila op vrijdagavond, neem jij ‘t leven read more betreffende ons korreltje zout. Dat vervaardigd je zo’n hete frisse Westenwind. En indien een elementen vervolgens tóch eens tegen zit vervolgens graaf je gewoon een aangenaam diepe kuil op dit zandstrand aangaande Zandvoort.

Hoe groot kan mijn opdruk erop? Standaard geeft de drukkerij aan dat dat 30 x 35 mm op het bekertje is, maar we mogen verder rond dit bekertje drukken, het vormt een opdruk ettelijke malen groter. De prijzen betreffende omtrent bedrukking op het DOPPER flesje zijn op aanvraag.

Nieuwsgierig tot een opties en op welke manier de ontwerpstudio jouw reclameboodschap zo doeltreffend geoorloofd kan inzetten? Verzend je logo mee met je aanvraag en de ontwerpstudio helpt je reclame maken!

Behulpzame feiten over een druktechnieken welke wij benutten.Een techniek die we wegens uw product benutten is afhankelijk van een ondergrond, de opbouw van de logo en uw wensen. Alle druktechnieken bestaan gegarandeerd bekwaam echt en betrouwbaar!

Sticky notes bedrukken. Waardevolle markerset betreffende 100 fel gekleurde sticky notes. De omslag aangaande de sticky notes kan zijn met 350 grams karton, luxueus glans gelamineerd en totaal naar wil met alle zijden in full colour te bedrukken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *